دیوار تری دی پانل باربر
همانگونه که از نام آنها پیداست این نوع از دیوارهای ۳D Panel می توانند به عنوان دیوار باربر جانبی (دیوار برشی) استفاده شوند و توانایی تحمل بار و انتقال آن به سازه اصلی را دارند. این دیوارها دارای ضخامت بیشتری هستند و قطر مفتول آنها حداقل ۳ میلی متر بوده و یونولیت موجود در آنها نیز دارای چگالی ۱۵ کیلوگرم بر متر مکعب است.
دیوار تری دی پنل غیر باربر
این دیوارها در حقیقت برای جدا کردن بخش های مختلف ساختمان استفاده می شوند و دارای ضخامت کمتری هستند. قطر مفتول این پنل ها حداقل ۲ میلی متر و چگالی یونولیت آنها حدودا ۱۰ کیلوگرم بر متر مربع است.
دیوار تری دی پنل سقفی
همانگونه که از نام آن مشخص است این پنل ها برای پوشش سقف ها استفاده می شوند و همانند فوم سقفی می توانند در هزینه ها، مصالح، زمان ساخت و … صرفه جویی کنند. این پنل های می توانند به صورت افقی یا شیبدار با شیب کم و به عنوان عضو باربر خمشی و دیافراگم افقی به کار برده شوند. ضخامت هسته این پنل ها حداقل باید ۶۰ میلی متر باشد و فاصله شبکه های جوش شده از یکدیگر در این پنل ها نیز باید حداقل ۱۰۰ میلیمتر باشد.علاوه بر این سه نوع دیوار ۳ بعدی می توان گفت امروزه از دو نوع دیگر تری دی پنل شامل تری دی پنل متال فوم و تری دی پنل دکوراتیو در صنعت ساختمان سازی استفاده می شود و هر کدام از آنها نیز دارای ویژگی های مختلفی هستند
- ۱ بازديد
- ۰ نظر